pátek 19. února 2010

úterý 16. února 2010

Nový krásný a už velikonoční kit od PST- "Hallo Egg"

koupit můžete zde



neděle 14. února 2010

Všem přeji krásného Valentýnka !



Včera měl manžel narozeniny.Po malé oslavě doma, nás děti přemluvily a všichni společně jsme se vydali na diskotéku. Myslím, že se večer vydařil a zábava nevázla. Hudba byla 80-tá léta a tak jsme si s manželem zavzpomínali. A návrat byl také jak zamlada... :-) k ránu.


(rámeček byl použit z blogu -Barbucha a její strašidlo )

úterý 9. února 2010

od Siťi a všech co pomáhají !

To jsou její slova:

DestINY

V úterý 24.11.2009 se stalo něco, co změnilo celý život jedné rodině. Zemřel táta a manžel někomu, kdo si to nezaslouží.
Diny má 4 děti: Zuzku, Káju, Davídka a Klárku. Klárka trpí nemocí zvanou spinalní muskularní atrofie. Bohužel v to nešťastné úterý se jejich tatínek a manžel nevrátil domů, při autonehodě, kterou nezavinil, zemřel. Asi nikdo z nás si nedovede představit co Diny teď zažívá. Více informací o Dině a její rodině najdete na blogu Klárka - naše sluníčko.

Díky spolupráci českých i zahraničních designerek (Bohemian Art, Dianne Rigdon, HGD by Laurie Ann from ScrapArtist and ad77design, Design by Snoopy, Jk2x, Palvinka Designs, PST Designs, Sarahh Graphics, Viky, Zalinka) vznikl collab DestINY - jehož celý výtěžek půjde na pomoc rodině Diny.



objednávejte ZDE
buy here


A ještě jedno překvapení: dnes 9.2.2009 přesně v 16:00 hod. startuje na blogu BohemianArt blog-train - blogový vláček, sledujte blogy designérek. Na každém blogu na vás bude čekat malý dáreček a odkaz na další "stanici".
Ze Siťi blogů je zapojen do blogtrainu
PST Blog.


Moc vám holky děkuji, je to od vás moc pěkné a držím pěsti ať už je aspoň trochu lépe!!

neděle 7. února 2010

Pár fotografií z mé cesty vlakem za svítání..










**AWARD**
Mám velkou radost,že jsem opět dostala další ocenění a za to moc děkuju EVÍKOVI!



Pravidla tohoto ocenění:

Zanechte jméno a odkaz na toho, kdo vám dal toto ocenění na svém blogu. Pak Nominujte 7 blogů, o kterých si myslíte, že jsou úžasné!!
Jmenuji tyto blogy...
Babs
Zalinka
vrtulkyblog
babinetky
BLdesign
PST
Scrapmania SK
Free - pro ty co mají rádi kočičky....


DOWNLOAD